Korona-info

Ajankohtaista koronavirustilanteesta 27.11.2020 – Päivitetty klo 15.35 | Peruspalvelukuntayhtymä Kallio (kalliopp.fi).

Korona ohje 30.11.2020 (oulunhiippakunta.fi)

Aluehallintoviraston ohjeistus on tulossa 2.12. klo 12.

*

Peruspalvelukuntayhtymä Kallion antaman suosituksen mukaan perumme/ siirrämme kaiken kokoavan toiminnan 6.12. asti. Kokoavaa toimintaa ovat esim. päivä- ja perhekerhot, kuorot ja ryhmät.

Viikolla 50 ja 51 päiväkerhot toteutetaan siten, että vanhemmat voivat saatella lapsensa kerhotilan ulko-ovelle, missä lastenohjaajat ovat lapsia vastassa. On ehdottoman tärkeää, että kerhoon osallistutaan vain terveenä. Perhekerhot eivät kokoonnu enää tänä vuonna.

18.12. asti kaikissa seurakunnan kokoontumissa (niin sisällä kuin ulkona) noudatetaan max 10 hengen rajoitusta.

18.12. asti yksityistilaisuuksia ei saa järjestää. Tämän takia 18.12. asti sovitut kotikasteet tulee siirtää seurakunnan tiloihin tai myöhemmäksi ajankohdaksi.

6.12. ja 13.12. jumalanpalvelukset toimitetaan ilman läsnäolevaa seurakuntaa.

Itsenäisyyspäivän juhlallisuuksiin (jumalanpalvelus, käynti sankarihaudoilla, juhla) voit osallistua seuraamalla lähetystä osoitteessa www.paikallisTV.fi/Nivala.

13.12. suunniteltu piispanmessu ja kirkon uudelleen käyttöönottamisen juhla siirtyy pidettäväksi myöhemmin sovittavana ajankohtana. Kyseisenä sunnuntaina vietämme 3.adventtisunnuntain sanajumalanpalvelusta, mikä kuuluu nettiradiosta ja seurakunnan omalta YouTube-kanavalta. Linkit löytyvät kotisivuilla.

Kaikissa seurakunnan tilaisuuksissa on voimassa maskisuositus.

Enimmäisväkimäärät tiloissamme 18.12. jälkeen (mikäli ei toisenlaisia ohjeita tule):

• Seurakuntakodin iso sali 50 hlö
  • Pieni sali ei ole käytössä.
  • Kirkko 120 hlö.
  • Vinnurvan leirikeskuksen sali 20 hlö.
  • Uuden hautausmaan kappeli 30 hlö.
  • Karvoskylän kappeli 25 hlö.
  • Maliskylän kappeli 20 hlö.
  • Järvikylän kappeli 20 hlö

Kirkkoherranvirasto ja taloustoimisto palvelevat 30.11.2020 alkaen puhelimitse tai sähköpostin välityksellä. Mikäli Sinulla on asiaa, mikä pitää hoitaa kasvotusten, voit varata ajan.

Diakoniatoimisto palvelee toistaiseksi puhelimen ja sähköisten kanavien kautta.

Peltolan pappilan lähetyskirppis on toistaiseksi suljettu.

Kirkkovaltuuston 15.12.2020 suunniteltu kokous on siirretty pidettäväksi ti 29.12.2020 klo 18 Nivalan kirkossa.

Riskiryhmien suojelemiseksi emme tee kotikäyntejä kuin esim. saattohoitotilanteissa.

Mikäli jonkin asia askarruttaa sinua, ole rohkeasti yhteydessä. Me työntekijät olemme täällä Sinua varten!

Tätä sivua päivitetään tarpeen mukaan. Viimeisin päivitys tehty maanantaina 30.11.2020 klo 15.

Lisätietoa: Oulun hiippakunnan antamia ohjeita koronavirustilanteessa.

Sanna Jukkola, kirkkoherra (040-532 55 77)