Yhteisvastuu Nivalan seurakunnassa

Vuonna 2023 Yhteisvastuukeräyksen kohteena on nuoret ja väkivalta. Keräyksen tuottoa käytetään nuorten väkivallan ja konfliktien ratkomiseen ja sovitteluun Suomessa ja maailman katastrofialueilla.

Keräys nuorten hyväksi on avoinna koko vuoden! Nivalan seurakunnan kautta kerätyistä tuotoista 20 % jää paikalliseen käyttöön.

Kotiseurakuntaan jäävä osuus ohjataan koulukiusaamista ennaltaehkäisevään toimintaan yhteistyössä kaupungin kanssa.

Kaksi yhteisvastuu-liiviin pukeutunutta kiipeää lumivuorelle. Taustahangella yhteisvastuu-logon sydämiä.

Voit lahjoittaa milloin vain mm. MobilePayn kautta numerolla 82261 tai verkkolahjoituksella. Keräyslupa RA/2020/639/Kirkkopalvelut

Tulevia tapahtumia Nivalassa

su 12.2. Hiihtokoulu klo 12-14 Hiitolan ulkoilualueella. Myytävänä arpoja sekä makkaraa itse paistaen. Ei osallistumismaksua. Pakkasraja -15. Yhteistyössä Nivalan urheilija, hiihtojaosto.

to 16.2. Vanhat koululaulut -toivelauluilta klo 19 seurakuntakodissa. Mukana lapsikuoro Sinikellot. Arpoja, kahvitarjoilu.

su 19.2. Yhdessä jäällä -perhetapahtuma klo 12-14 jäähallissa. Jumalanpalvelus ja tilaisuus. Myynnissä mm. arpoja ja makkaraa. Lisätietoa tulossa.

ti 21.2. Hernekeittolounas klo 11-13 seurakuntakodissa. Hernekeitto, kahvi ja laskiaispulla. Hinta 6e/aikuinen, 2e/lapsi. Myydään myös kotiin omiin astioihin. Arpoja.

la 30.9. Lipaskeräys klo 10-18 kaupoissa.

Tilaisuuksissa mahdollisuus maksaa käteisellä ja pankkikortilla.

Pienikin apu on tarpeen! Kiitos kun autat!

Lisätietoa Yhteisvastuusta löydät täältä.