Yhteisvastuu Nivalan seurakunnassa

Vuonna 2022 Yhteisvastuukeräyksellä tuetaan lapsia ja nuoria niin Suomessa kuin maailman katastrofialueilla. Juuri nyt lapset ja nuoret kärsivät koronapandemian tuomista seurauksista. Kotimaassa tuottoja kohdennetaan mm. syrjäytymisen ehkäisyyn ja matalan kynnyksen toimintaan. Ulkomaan kohteena ovat erityisesti Etelä-Sudanin perheet, jotka palaavat kotiseudulle sisällissodan pakolaisuudesta.

Keräys lasten ja nuorten hyväksi on avoinna koko vuoden! Nivalan seurakunnan kautta kerätyistä tuotoista 20 % jää paikalliseen käyttöön.

Kotiseurakuntaan jäävän osuuden käyttö: v. 2022 aikana järjestetään kysely 6-9-luokan oppilaille, jolla kartoitetaan kohderyhmän toiveita toiminnasta. Nuoret saavat itse vaikuttaa siihen, millainen matalan kynnyksen tapahtuma/toiminta heille järjestetään v. 2023. 

Kaksi yhteisvastuu-liiviin pukeutunutta kiipeää lumivuorelle. Taustahangella yhteisvastuu-logon sydämiä.

Voit lahjoittaa milloin vain mm. MobilePayn kautta numerolla 82261 tai verkkolahjoituksella. Keräyslupa RA/2020/639/Kirkkopalvelut

Arvokasta auttamista on myös toimia vapaaehtoisena. Otamme ilolla vastaan ilmoittautumisia talkoisiin! Ilmianna kiinnostuksesi Johannalle p. 040 532 5571 (soitto, viesti, whatsapp) tai sähköpostilla johanna.hietala@evl.fi

 

Pienikin apu on tarpeen! Kiitos kun autat!

 

Tulevat tapahtumat ja toiminta v. 2022

 

Lipaskeräys

La 8.10. klo 10-18 Nivalan kaupoissa. Keräämässä mm. isoskoulutuksessa olevia nuoria.

Yhteisvastuutuotteita

Voit käydä ostamassa tuotteita diakoniatoimistolla. Sovi aika Johannan p. 040 532 5571 tai Marjutin p. 044 744 0756 kanssa. 

Yllä mainittuja tilaisuuksia ja tapahtumia päivitetään tarpeen mukaan.

Seuraathan tiedotusta myös somessa sekä Kalajaska- ja Nivala-lehdessä!

Lisätietoa Yhteisvastuusta löydät täältä.