Kirkkoherran tervehdys

Hei!

Tervetuloa Nivalan seurakunnan kotisivuille. Toivottavasti löydät täältä etsimäsi tiedon!

Nivalan seurakunta on osa Kalajoen rovastikuntaa, Oulun hiippakuntaa ja Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa. Perustehtävämme on pitää esillä sanomaa Vapahtajasta Jeesuksesta Kristuksesta, ja siten tuoda toivon sanomaa kotiseutumme asukkaiden arkeen ja pyhään. Seurakuntamme toiminta-ajatus on tiivistetty sanoihin "luotetaan Jumalaan ja välitetään toisista".

Työyhteisömme on työnsä suurella sydämellä ja huolella hoitava 22 hengen joukko. Yhteystietomme löydät näiltä sivuilta. Tukenamme ovat osaavat ja aktiiviset luottamushenkilöt. Heidän toimikautensa jatkuu vuoden 2022 loppuun saakka.

Seurakunta on kuitenkin aina paljon enemmän kuin sen työntekijät ja luottamushenkilöt. Ennen kaikkea se on jäsentensä muodostama hengellinen yhteisö. Liki 90 % kaupunkimme asukkaista kuuluu seurakuntaamme.

Kotikirkkoamme on juuri remontoitu. Kirkko siunataan käyttöön kesän kynnyksellä, 30.5.2021. Siunaamisen toimittaa piispa Jukka Keskitalo. Samassa yhteydessä otetaan käyttöön kirkon lisänimi (Pyhän sydämen kirkko), siunataan tehtäväänsä työntekijöitä ja otetaan vastaan uusittu ympäristödiplomi. Meille on siis tulossa hieno juhlapäivä! Juhlaan voi osallistua osoitteessa www.paikallistv.fi/nivala. Myös kirkoon voidaan ottaa silloisten rajoitusten puitteissa seurakuntalaisia.

Katselemme tulevaisuuteen levollisin ja luottavaisin mielin. Olemme juuri uusineet strategiamme. Tästä pääset lukemaan, millaisia suuntaviivoja olemme yhdessä pohtineet vuoteen 2026 asti: Nivalan seurakunnan strategia

Hyvä Jumala elämääsi siunatkoon!

Sanna Jukkola