Kirkkoherran tervehdys

Hei!

Tervetuloa Nivalan seurakunnan kotisivuille. Toivottavasti löydät täältä etsimäsi tiedon!

Nivalan seurakunta on osa Kalajoen rovastikuntaa, Oulun hiippakuntaa ja Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa. Seurakuntamme perustehtävä on rohkaista kaikkia ihmisiä luottamaan Jumalaan ja välittämään toisista. 

Työyhteisömme on työnsä suurella sydämellä ja huolella hoitava noin 20 hengen joukko. Meidän yhteystietomme löydät näiltä sivuilta. Tukenamme ovat osaavat ja aktiiviset luottamushenkilöt. Heidän toimikautensa jatkuu vuoden 2022 loppuun saakka. Marraskuussa käydään seurakuntavaalit, joissa valitaan luottamushenkilöt kaudelle 2023-2026. Lisää tietoa vaaleista löydät täältä.

Seurakunta on kuitenkin aina paljon enemmän kuin sen työntekijät ja luottamushenkilöt. Ennen kaikkea se on jäsentensä muodostama hengellinen yhteisö. Lähes 90% nivalalaisista on seurakuntamme jäseniä.

Kotikirkkoamme, Nivalan Pyhän sydämen kirkko,  on remontoitu hiljatttain.  Kirkon 360-esittely löytyy täältä: Kirkon 360-esittely - Nivalan seurakunta. Kirkkomme toimii kesäisin tiekirkkona. Ensi vuonna kirkkomme täyttää 220 vuotta, ja juhlavuoteen liittyen olemme valmistelemassa juhlakirjaa. 

Tahdomme rohkaista kaikkia ihmisiä luottamaan Jumalaan ja välittämään toisista. Keväällä 2021 päivitetyn strategian suuntaviivoja pääset lukemaan täältä: Nivalan seurakunnan strategia

Hyvä Jumala sinua ja elämääsi siunatkoon!


Sanna Jukkola
kirkkoherra 

Ota yhteyttä