Kirkkoherran tervehdys

Hei!

Tervetuloa Nivalan seurakunnan kotisivuille. Toivottavasti löydät täältä etsimäsi tiedon!

Nivalan seurakunta on osa Kalajoen rovastikuntaa, Oulun hiippakuntaa ja Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa. Seurakuntamme perustehtävä on rohkaista kaikkia ihmisiä luottamaan Jumalaan ja välittämään toisista.

Työyhteisömme on työnsä suurella sydämellä ja huolella hoitava 22 hengen joukko. Yhteystietomme löydät näiltä sivuilta. Tukenamme ovat osaavat ja aktiiviset luottamushenkilöt. Heidän toimikautensa jatkuu vuoden 2022 loppuun saakka.

Seurakunta on kuitenkin aina paljon enemmän kuin sen työntekijät ja luottamushenkilöt. Ennen kaikkea se on jäsentensä muodostama hengellinen yhteisö. Liki 90 % kaupunkimme asukkaista kuuluu seurakuntaamme.

Kotikirkkoamme on juuri remontoitu. Kirkko siunatiin käyttöön kesän 2021 kynnyksellä. Samalla kirkko sai lisänimen Pyhän sydämen kirkko. Kirkon 360-esittely löytyy täältä: Kirkon 360-esittely - Nivalan seurakunta.

Katselemme tulevaisuuteen levollisin ja luottavaisin mielin. Olemme juuri uusineet strategiamme. Tästä pääset lukemaan, millaisia suuntaviivoja olemme yhdessä pohtineet vuoteen 2026 asti: Nivalan seurakunnan strategia

Toivotan sinulle kaikkea hyvää virren sanoin:

Suurempi kuin epäilymme,
suurempi kuin lankeemus,
suurempi kuin pettymykset
Jumalan on luottamus.
Hän on itse kutsuessaan
meihin istuttanut sen.
Hän ei kadu kutsumistaan,
hän on vahvuus heikkojen.

(VK 525:2)

Sanna Jukkola