Kirkkoherran tervehdys

Hei!

Tervetuloa Nivalan seurakunnan kotisivuille. Toivottavasti löydät täältä etsimäsi tiedon!

Nivalan seurakunta on osa Kalajoen rovastikuntaa, Oulun hiippakuntaa ja Suomen evankelis-luterilaista kirkkoa. Perustehtävämme on pitää esillä sanomaa Vapahtajasta Jeesuksesta Kristuksesta, ja siten tuoda toivon sanomaa kotiseutumme asukkaiden arkeen ja pyhään. Seurakuntamme toiminta-ajatus on tiivistetty sanoihin "luotetaan Jumalaan ja välitetään toisista".

Työyhteisömme on työnsä suurella sydämellä ja huolella hoitava 25 hengen joukko. Yhteystietomme löydät näiltä sivuilta. Tukenamme ovat osaavat ja aktiiviset luottamushenkilöt. Heidän toimikautensa jatkuu vuoden 2022 loppuun saakka.

Seurakunta on kuitenkin aina paljon enemmän kuin sen työntekijät ja luottamushenkilöt. Ennen kaikkea se on jäsentensä muodostama hengellinen yhteisö. Liki 90 % kaupunkimme asukkaista kuuluu seurakuntaamme.

Kotikirkkoamme remontoidaan. Ensimmäinen vaihe tuli päätöksen kesän 2019 alussa, kun kirkon katto saatiin maalattua ja siirtonurmikot kirkon ympärille asetettua. Remontin toinen vaihe toteutetaan vuoden 2020 aikana. Kirkko otetaan käyttöön 13.12.2020, jolloin otetaan käyttöön myös kirkolle annettu lisänimi ”Pyhän sydämen kirkko.”

Katselemme tulevaisuuteen luottavaisin mielin. Pääset lukemaan, millaisia suuntaviivoja olemme yhdessä pohtineet: Nivalan seurakunnan strategia. Strategian päivitys on meneillään.

Hyvän Jumalan siunausta elämääsi!

Sanna Jukkola