Varhaisnuorille

Varhaisnuorille suunnattuun toimintaan voivat tulla mukaan kaikki 6–13-vuotiaat tytöt ja pojat. Tarjoamme mukavaa, lapsia kiinnostavaa ja kehittävää toimintaa.

Tekemistä kotiin

Seurakunnan oman toiminnan lisäksi koululaisille löytyy paljon aktiviteetteja myös etänä suoraan koteihin.

Erilaista tekemistä löytyy mm. Nivalan seurakunnan Youtube-kanavaltaLinkki avautuu uudessa välilehdessä. Kanavan nimi on Nirsk. Sieltä löytyy erikseen myös koululaisille suunnattua toimintaa.

Nuori Kirkko ryLinkki avautuu uudessa välilehdessä toimittaa lapsille ja nuorille monenlaista hengellistä ja toiminnallista sisältöä.

Lasten KirkkoLinkki avautuu uudessa välilehdessä tarjoaa monenlaista tekemistä pienemmille lapsille, ja sieltä löytyy myös 1–2-luokkalaisille suunnattua sisältöä. Sivustolta löytyy monenlaisia hengellisiä ja kehittäviä pelejä ja tehtäviä. Huomaa myös älypuhelimelle tarkoitettu Päkän Päivä -sovellus. Se on perheen pienemmille tehty kehittävä peli, löytyy Play Kaupasta.

TtilaLinkki avautuu uudessa välilehdessä on lähtökohtaisesti 9–13-vuotiaille suunnattu palvelu. Sitä kautta löytyy mm. erilaisia nuorten itsensä tekemiä videoita ja tekemistä vähän isommille koululaisille.

Nuori poika puistossa lippis päässä, reppu selässä ja skeittilauta olkapäällä.
Kuva: Kirkon kuvapankki / Aarne Ormio