Päiväkerho

Seurakunnan päiväkerho on tarkoitettu 3–5-vuotiaille lapsille. Kerhot kokoontuvat kerran viikossa ja lapsi voi osallistua yhteen ryhmään. Lapsi voi aloittaa päiväkerhon sinä vuonna, kun täyttää 3 vuotta.

Haku syksyllä alkaviin päiväkerhoryhmiin alkaa toukokuussa, mutta vapaita paikkoja voi tiedustella vielä kerhokauden aikana. Kerhomaksu on 30 e/kausi tai 55 e/vuosi. Sisaralennus on 50 %. Maksuun lisätään 5 euron laskutuslisä.

Päiväkerhotoiminta perustuu kirkon kasteopetukseen. Päiväkerhossa opimme toimimaan ryhmässä toisten lasten kanssa, hiljennymme hartauteen, tutustumme uusiin kavereihin, leikimme, laulamme sekä vietämme yhteisen eväshetken.

Päiväkerhot kokoontuvat

Kerhot jatkuvat viikolla 34 ja kokoontuvat Nivalan seurakuntakodilla sekä Haikaran ja Välikylän kouluilla.

KYSY VAPAITA PAIKKOJA!!

3-vuotiaat

- ma klo 9.30–11.30 Nivalan seurakuntakodilla

- pe klo 13–15 Nivalan seurakuntakodilla