Tutki uskoa

Usko Jumalaan on turvallista luottamusta siihen, että ihmisen elämä ei ole pelkästään omien käsien varassa. Vaikka seurakuntaelämä on yhteisöllistä, usko itsessään on henkilökohtainen, sisäinen asia. Jokainen voi lähestyä Jumalaa niillä tavoilla, jotka ovat itselle läheisiä. Joku tahtoo tulla jumalanpalvelukseen tai kokoontua seurakunnan ryhmässä, toinen tuntee pyhän läsnäolon luonnossa tai yksinäisyydessä.

Tälle sivulle on koottu erilaisia linkkejä avuksi uskon tutkimiseen. Pääset tältä sivulta kuuntelemaan myös jumalanpalvelusta nettiradion kautta.

Voit olla myös yhteydessä seurakunnan työntekijöihin, mikäli haluat keskustella mieltäsi askarruttavista uskon kysymyksistä luottamuksellisesti.

Jumalanpalvelukset verkossa

Voit kuunnella jumalanpalvelusta verkossa nettiradion tai livelähetyksen kautta. Jumalanpalvelus pidetään pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 10.

Pääset nettiradioon alla olevasta linkistä. Sivulta löytyvät lähialueen seurakuntien nettiradiot. Valitse Nivalan kirkko.

Nettiradioon

Pääset livelähetykseen alla olevasta linkistä. Linkki aukeaa Nivalan seurakunnan Youtube-kanavalle. Livelähetys toimii sunnuntaisin 13.12.2020 alkaen.

Livelähetys

Linkkejä avuksi uskon tutkimiseen

Uskon juuret - Tunnustukset ja kirjat Mihin uskomme Mitä Raamatusta löytyy? Etsi hakusanalla Oikeudenmukaisuus & vastuullisuus – Kirkon etiikkaa Aamenesta Öylättiin – kirkon ja uskon sanasto Ekumenia – kristittyjen yhteyttä Uskontojen kohtaaminen & dialogi
Pitkäperjantain alttarilla Nivalan kirkossa on viisi punaista ruusua