Kuusi kynttilää palaa kirkossa alttarilla ja taustalla näkyy kirkkosali

Jumalanpalvelukset ja uskonelämä

Tervetuloa jumalanpalvelukseen!

Seurakunnan toiminnan ydin on yhteinen jumalanpalvelus. Kirkonkellot kutsuvat seurakuntaa kotikirkkoon pääsääntöisesti aamukymmeneltä. Perhekirkot järjestämme kuitenkin vasta puoliltapäivin: tässä olemme tahtoneet kuunnella erityisesti pikkulapsiperheiden toiveita. Toisinaan jumalanpalvelus on iltakuudelta, ja toisinaan järjestämme gospelmessuja. Jumalanpalveluksemme kuuluvat nettiradiosta ja livelähetyksenä Youtube-kanavalta, sekä muutamia kertoja vuodessa radio Pookista. Jumalanpalveluksessa veisattavat virret ilmoitetaan kuuntelijoille tervetulosanojen yhteydessä.

Kotikirkkomme on remontissa, ja sen takia jumalanpalvelukset pidetään seurakuntakodin isossa salissa. Mikäli kaikki sujuu suunnitelmien mukaan, palaamme kirkkoon sunnuntaina 13.12.2020 piispanmessun merkeissä.

Voit kuunnella jumalanpalvelusta verkossa nettiradion tai livelähetyksen kautta. Jumalanpalvelus pidetään pääsääntöisesti sunnuntaisin klo 10. Alta löytyvät linkit nettiradioon sekä livelähetykseen. Livelähetys jumalanpalveluksesta toimii sunnuntaisin 13.12.2020 alkaen. Linkki aukeaa Nivalan seurakunnan Youtube-kanavalle.

Kuvassa jumalanpalvelus- ja musiikkityön tiimi marraskuussa 2020 (Sanna, Marjo, Aleksi, Sirkku, Liisa ja Anu).