Aikuisia ja lapsia parkkipaikalla tapahtumassa Kävele naiselle ammatti.

Aikuisille

Aikuisuuteen kuuluvat monenlaiset vastuut niin perheestä, kodista kuin työstä. Monet kantavat vastuuta lapsiensa lisäksi myös ikääntyvistä vanhemmistaan. Totta on myös se, että monet aikuiset etsivät elämälleen merkitystä. Hengellinen hyvinvointi auttaa jaksamaan arjen paineessa. Olipa elämäntilanteesi mikä hyvänsä, voit löytää kotiseurakunnasta saman henkisiä ihmisiä ja vertaistukea. Kutsumme sinua mukaan toimintaamme. Ideoita ja toiveita voi esittää työntekijöille!

Jumalanpalvelukset ovat kaikille avoimia tilaisuuksia. Lisäksi aikuisille suunnattua toimintaa ovat mm. raamattupiiri sekä erilaiset tapahtumat, kuten Kävele Naiselle ammatti ja Naisten päivä. Syksyisin järjestetään seurakuntamatka. Kotiseutuviikolla kutsutaan yhteen 50 vuotta sitten ripillepäässeitä. Tärkeä osa on ihmisen kohtaaminen heidän erilaisissa elämäntilanteissa.

Kaikki tapahtumamme löydät Tapahtumat-sivulta. Voit lukea myös tarkemmin varttuneelle väelle suunnatusta toiminnastamme sekä Ystäväpalvelusta. Tule mukaan myös vapaaehtoistyöhön!

Krusifiksi ylhäältä kuvattuna, avoin Raamattu ja kynttilä.