Uutislistaukseen

Seurakuntapastorin virka

SEURAKUNTAPASTORIN VIRKA

Nivalan seurakunta on noin 9000 jäsenen muodostama aktiivinen yhteisö kauniiden peltolakeuksien keskellä, Kalajoen varressa. Etsimme nyt reilun kahdenkymmenen työntekijän joukkoon seurakuntapastoria! Työ alkaa 1. marraskuuta. Tukenamme ovat osallistuvat luottamushenkilöt ja suuri vapaaehtoisten joukko.

Seurakuntapastorin viran tehtäviin kuuluu ihmisten palveleminen kirkollisissa toimituksissa, jumalanpalveluksissa ja rippikoulussa, päiväkodeissa, kouluilla ja hoivakodeissa. Strategiaamme on kirjattu ajatus siitä, että olemme siellä, missä tapahtuu! Viran painopisteeseen liittyen kuulemme toiveesi ja päätämme siitä yhdessä.

Odotamme sinulta hyviä vuorovaikutus- ja työyhteisötaitoja, halua palvella seurakuntalaisia erilaissa elämäntilanteissa sekä valmiutta leirityöhön. Arvostamme sosiaalisen median taitoja.

Viran palkkaus sijoittuu vaativuusryhmään 602. Tehtävä edellyttää suomen kielen erinomaista suullista ja kirjallista taitoa sekä ruotsin kielen tyydyttävää ymmärtämisen taitoa. Tehtävään määrättävän on esitettävä hyväksyttävä lääkärintodistus (T-lomake, enint. 6 kk vanha) ja KL 6:33 §:n mukainen rikosrekisteriote.

Tehtävään ilmoittaudutaan KirkkoRekryn sähköisellä lomakkeella 31.7.2023 15 mennessä. Virkaan kiinnostuksensa voivat ilmaista myös teologian maisterit (seuraava pappisvihkimys 4.11.2023). Papit liittävät sähköisen hakulomakkeen liitteeksi omasta tuomiokapitulista saatavan nimikirjaotteen, teologian maisterit vapaamuotoisen ansioluettelon.

Hakijoita pyydetään varautumaan työhaastatteluun Nivalassa 7.8.2023.

Piispan haastattelu mahdolliseen pappisvihkimykseen liittyen toteutetaan Oulun tuomiokapitulissa 31.8. tai 1.9.

Lisätiedot: Kirkkoherra Sanna Jukkola, p. 040 532 55 77 ja hiippakuntapastori Päivi Liiti, puh. 044 7555 512. Sähköpostiosoitteet muotoa etunimi.sukunimi@evl.fi.

 


Nivalan kaupunkiin voit tutustua tarkemmin täällä: https://visitnivala.fi/visit-nivalaLinkki avautuu uudessa välilehdessä

 

21.6.2023 13.57